4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor hedefinde kararlı

SAMSUNSPOR HEDEFİNDE KARARLI

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, 'Hacettepe maçını kazanma' parolasıyla çalışmalarını sürdürürken, idmanda futbolcuların el ele tutuşarak maç yapması ilginç görüntüler oluşturdu. Sportif direktör İsa Turan, "Hedef ligde kalıcı olmak ancak 4 maç sonunda 10-12 puan alırsak hedefimizin değişme ihtimali var" dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nden teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde sahasında oynayacağı Hacettepe maçı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-beyazlılarda 3 haftadır alınan galibiyetler nedeniyle moraller yerinde. Hacettepespor maçına odaklanan Kuzey ekibi, Perşembe günü programını düz koşunun ardından değişik bir çalışmayla sürdürdü. Kalpar, takımı gruplara ayırarak el ele tutuşturup, çift kale maç yaptırdı. Çalışmada futbolcular birbirlerinin ellerini bırakmadan koştu, gol atmaya çalıştı. Futbolcular

birbirlerini çekiştirip, düşe kalka zor şartlarda çalım attı, topu filelerle buluşturmaya çalıştı. Renkli geçen çalışmanın ardından, as kadro ve yedek futbolcular çift kale maç yaptı. Ardından gol çalışmasına geçildi. İdmanı yönetim kurul üyeleri de izlerken, hafif sakatlığı bulun Sercan, Can ve kaleci Serkan idmana katılmadı. Yavuz ise takımdan ayrı çalıştı.

Açıklamalarda bulunan Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, her maçın değerini önemini gerçek anlamdaki zorluğunu bildiklerini, takım halinde maçlara zorluklara göre hazırlanıldığını söyledi. Takımın zor bir dönemden geçtiğini, dönemi artıya çevirmek için çalışıldığını vurgulayan Turan, "Üst üste kazandığımız maçlar oyuncularımıza, camiaya mutluluk veriyor. Ne yaptığını bilen bir ekiple beraberiz. Uyumu, anlayışı gösteriyoruz. Hacettepe önemli bir takım. Bizim gibi onlarda formu yüksek, genç

oyunculardan oluşuyor. Çekişmeli güzel tempolu maç alacak. Biz saha avantajını kullanacağız. Alt bölgeden kurtulmak istiyoruz" dedi.

Hacettepe karşısında galip gelinmesi halinde takım hedefinde değişiklik olup olmayacağı yönündeki soruyu cevaplayan Turan, "Asla hayır. Kabuk değiştirdik, yeni bir oluşum yaptık. Bu sene ligde kalmak, geleceğe yatırım yapmak istiyoruz. Bu haftaki sonuca bakarak bir şey söylemek olmaz. Ancak 4 maç sonunda 10-12 puan alırsak hedefimizin değişme ihtimali var. Ligde kalıcı olmak bizim için en önemlisi bu" diye konuştu.

SAMSUNSPOR HEDEFİNDE KARARLI
SAMSUNSPOR HEDEFİNDE KARARLI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 15:56:01
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 16:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?