6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Samsunspor için 1000 Altın Adam'

Samsunspor Kulübü'nün 2008-2009 sezonuna mali açıdan rahatlaması için AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç tarafından başlatılan 'Samsunspor için 1000 Altın Adam' kampanyasına ilgi çığ gibi büyüyor.


Projeyi gündeme getiren AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Samsunspor için 1000 kişiyi bir araya getirmek, Samsun ruhunu yeniden harekete geçirmek şampiyon olmak kadar önemlidir" dedi.


Proje hedefinin, bin kişinin 2 bin 500 YTL'lik sabit katılımıyla Samsunspor için 2,5 milyon YTL kaynak oluşturmak olduğunu belirten Milletvekili Kılıç, Samsun'da ekonomik imkanı olan herkese şu sorunun sorulacağını söyledi: "Samsunspor için var mısın, yok musun?"


Milletvekili Kılıç, kampanyaya katılım talepleri ile ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı: "Projeyi biz ortaya koyduk, ancak katılım talepleri bizim önümüze geçti. Yasal zemine yönelik çalışmalar ile farklı siyasi yaklaşımları da bünyesinde barındıran tertip komitesi de bir yandan oluşuyor. Amacımız Samsunspor'u gelecek sezonda daha rahat idare edilebilir bir mali yapıya kavuşturmak ve şekillenecek yeni yönetim arayışlarını rahatlatmaktır" diye konuştu.


CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, "Sayın Kılıç'ın projesi önemli bir sorumluluk kampanyasıdır. Projeye 2 bin YTL ile ben de katılıyor ve kendi çevreme katılım çağrısında bulunuyorum" derken, MHP Samsun Milletvekili Osman Çakır da "Samsunspor için 1000 Altın Adam" kampanyasına destek verdiğini bildirdi.
Milletvekili Kılıç, kampanya ile sağlanacak gelirin akil adamlardan oluşan bir heyet eliyle ve her kuruşu için şeffaflık kriterleri gözetilerek kullanılacağını açıkladı. Kılıç, bu heyetin hafta sonuna doğru kamuoyuna açıklanacağını bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 17:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?