6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor için bugün bir milat

Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, yönetim kurulu toplanıtısında bir çok konunun gündeme geleceğini belirterek, "Samsunspor için bugün bir milat" dedi.


Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen İsmail Türedi, Malatyaspor maçında alınan 4-3'lük yenilgi ve kötü gidişe değindi. Malatyaspor maçını kazanmaları gerektiğinin altını çizen Türedi, öne geçmelerine rağmen maçı kazanamadıklarını hatırlattı. Türedi, "Büyük takımların hepsi geride kaldıkları maçı çevirebiliyorlar. Biz bu konuda çok eksiğiz" dedi.


Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, yapacakları yönetim kurulu toplantısıyla ilgili olarak takımın başkanından yöneticisine, teknik direktöründen futbolcusuna kadar takımın durumu ve yapılması gerekenlerle ilgili gerekli kararları alacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Ben takımı başarılı bulmuyorum. Bu akşamki toplantıda hoca ve yönetimde olmak üzere herkes gündeme gelecek. 10. hafta geçti, daha mağlup olduğumuz maçtan beraberlik bile alamadık, beni en çok üzen bu. Yönetim kurulu hocadan rapor istedi, yönetim kuruluna raporunu sunacak ve raporu değerlendireceğiz. Eğer yönetim kurulu radikal bir karar alırsa, basına açıklayacak. Öne geçilen maçlarda galibiyeti koruyamamanın bir tesadüf olmadığını, yanlış yapılan bir şeyin olduğunu görüyoruz. Bunlarla ilgili hocadan rapor istedik. 'Bugün bir milada geldiniz mi?' diye soracaksanız. Evet, sizlere katılıyorum, milat bugün."

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 10:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?