2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor iddialı!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, bugün yaptığı idmanla Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı.


Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde yapılan idmana tüm futbolcular katılırken, Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Golcü futbolcu Burhan Coşkun, adalesindeki sakatlık nedeniyle ağrılarının artması üzerine çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. İdmanda futbolcuların neşeli oldukları ve birbirleriyle şakalaştıkları gözlendi.

Teknik direktör Ercüment Coşkundere ve antrenör Bünyamin Kubat, çift kale maçta attıkları
gollerle futbolculara taş çıkarttı. Antrenmanı 21 Şubat'ta yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklayan Kulüp Başkanı Fuat Köktaş da izledi. Yol-İş Sendikası Samsun 2 No'lu Şubesi 1. Spor Ödül Gecesi'nde ödüle layık görülen Başkan Fuat Köktaş'a, plaketi teknik heyet ve futbolcular tarafından "Başkanım bizi bırakma" tezahüratları eşliğinde verildi.


Teknik direktör Ercüment Coşkundere, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Güngören Belediyespor maçında Murat Yıldırım'ın oyundan atılmasının oyun düzenlerini bozduğunu ve hücum düşüncelerini etkilediğini, ayrıca yağan yağmur nedeniyle ağırlaşan zeminin maçtan 1 puanla ayrılmalarına neden olduğunu söyledi. Coşkundere, "Bu zorluklarla ve rakiple 75 dakika mücadele ettik. Samsunspor, bu zamana kadar benim dönemimde oynadığı 11 maçta ilk defa rakip takımı kendi ceza sahasının içerisinde bu kadar kalabalık
barındırdı. Bu durum takım için bir mesaj.

Alttaki rakiplerimizden Güngören Belediyespor ile berabere kalarak aldığımız 1 puan yine de önemlidir" dedi.
Güngören Belediyespor maçının geride kaldığını, artık Manisaspor maçına konsantre olduklarını belirten Coşkundere, "Manisaspor zorlu bir rakip, ama Samsunspor zoru sever. Samsunspor, sezon başından beri yaşadığı zorlukların üstesinden gelmiş bir takım. Bu hafta da zorlu mücadelenin üstesinden gelerek 3 puanla ayrılan taraf olacaktır. Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş Samsunspor'da çalıştığı için takımı tanıyan bir teknik adam.

Ona göre tedbirlerini alacaktır. Ama biz de onları biliyoruz. 2 haftadır
kaybeden Manisaspor yaralı olarak Samsun'a gelecek. Manisaspor, Samsunspor maçını çıkış maçı olarak görecektir. Onların durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz eksiklerimizi biliyoruz. Buna göre çalışmalarımızı yapıyoruz" şeklinde konuştu.
Güngören Belediyespor maçında kırmızı kart gören Samsunspor'un genç futbolcusu Murat Yıldırım, kırmızı kart görmesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, maça kazanmak için çıktıklarını, ancak gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımın oyun düzeninin bozulduğunu söyledi. Güngören Belediyespor'dan daha iyi bir takım olduklarını söyleyen Murat Yıldırım, haksız yere oyundan atıldığını düşündüğünü, rakip takım oyuncusunun üzerine geldiğini, boğazından tutarak sıktığını ve kendisinin de tepki göstermesinden
dolayı hakemin kendisini oyundan attığını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 18:43:30
Güncelleme :17 Şubat 2009 Salı 19:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?