6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor ilk yarı hedeflerine ulaştı

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ilk yarıda hedefledikleri 20 puanı topladıklarını söyledi.


Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Ercüment Coşkundere, takımın ilk yarı performansı, hakem hataları ve takımın son durumunu değerlendirdi.

Ercüment Coşkundere, "Biz görevi aldığımızda takım 11 maç oynamıştı ve 11 puanı vardı. Her maçta 1 puan almıştı. Görevi aldıktan sonra oynadığımız 6 maçta 9 puan topladık. İlk yarı sonunda hedef 20 puandı ve bu puanı topladık. Biz 26 puanla da ilk yarıyı bitirebilirdik.

Kazanmamız gereken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Adanaspor maçlarını kaybettik. İkinci yarı içinde sezon başında konulan ilk 10 içerisinde yer almaya çalışacağız" dedi.


Hakem hatalarına değinen Coşkundere, "Futbol, hatalar oyunudur. Az hata yapan kazanır. Hakemler de hata yapabilir. Bizim aleyhimize ve lehimize de hatalar yapıyorlar. Hatalar olacaktır, doğaldır. Kasıtlı ve önyargılı olduklarını asla düşünmüyorum. Açıkçası böyle olduğuna inanmak istiyorum. İkinci yarı hakemlerin yapacağı hataların bize karşı az olmasını umuyorum" diye konuştu.


Transfer konusunda Samsunspor'un tahtasının kapalı olduğunu vurgulayan Ercüment Coşkundere, şöyle konuştu:
"Biz bu durumdan teknik kadro olarak şikayetçi değiliz. Çünkü biz buranın yaşadığı sıkıntıları bile bile geldik. Bu oyuncu gurubuyla çalışacağımızı biliyorduk. Dolayısıyla oynadığımız 6 maçtır şikayet etmedik, bundan sonrada etmeyeceğiz. Kulübün ekonomik durumunu en iyi bilenlerden biriyim. Yapılan transferlerin ne olduğunu biliyorum, bu kadronun nereler getireceğini biliyorum.

Biz de bu futbolcu arkadaşlarımızla, yönetimimizle, seyircimizle, basınımızla ve kendimizle verebileceğimiz maksimum performansla Samsunspor'u hedeflediği yere getirmek için uğraşıyoruz ve uğraşacağız. Bu ekonomik sıkıntı ortamında katkı sağlamak adına çalışan başkanımıza, yönetim kurulumuza, kulübe destek veren iş adamlarımıza ve herkese teşekkür ediyoruz."

İha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 19:14:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞENOL PEPEÇ IP: 195.87.244.xxx Tarih : 26.12.2008 02:22:43

Koskoca Samsunspor nehale düşmüş ilk yarıyı 11'inci sırada tamamlıyor Hoca çok başarılı olmuş gibi hedeflediğimiz 20 puanı topladık diyobiliyor çok yazık.