4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor kalecisi ameliyat oldu

SAMSUNSPOR KALECİSİ AHMET ŞAHİN AMELİYAT OLDU

Bank Asya 1. Lig'in ilk yarısında en az gol yiyen kaleci olan Samsunspor'un başarılı file bekçisi Ahmet Şahin, Medical Park Samsun Hastanesi'nde uvulektomi (küçük dil kısaltılması) ameliyatı oldu.

Operasyon, Medical Park Samsun Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Murat Nabi Bulut tarafından gerçekleştirildi. Operasyon hakkında bilgi veren Bulut, "Kaleci Ahmet Şahin'in özellikle antrenman yaparken uzayan küçük dilinin boğazında takılma hissi oluşturduğu, bazen de nefesini zorladığını tespit ettik. Diğer yandan hastamızın muayenesinde küçük dilinin normal boyutunun iki katına kadar uzadığını ve dil köküne sarkarak yukarıdaki şikayetleri oluşturduğunu gözlemledik. Tarafımızdan

ameliyat kararı alındı ve yapılan operasyonla küçük dili normal boyutuna getirdik. Bir gün içerisinde hastamız taburcu edildi ve bundan sonraki spor yaşantısında bu tarz bir problem yaşamayarak daha rahat olması sağlandı" şeklinde konuştu.

Medical Park Samsun Hastanesi'nde geçirdiği başarılı operasyon sonrası daha önce yaşadığı sorunlardan kurtularak güçlenip performansının artacağı beklenilen, Samsunspor'un başarılı kalecisi Ahmet Şahin'in, Kırmızı-beyazlı ekibin Süper Lig'e çıkmasında önemli rol alacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2010 Salı 16:16:01
Güncelleme :21 Aralık 2010 Salı 17:07:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?