6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor kar altında çalıştı

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Antalya kampında amaçlarının şans vermedikleri oyunculara şans vererek neler yapabileceklerini görmek ve gerekirse kadroda değişiklik yapmak olduğunu söyledi.

Samsunspor, bugün yaptığı antrenmanla Antalya kampı öncesi kendi tesislerindeki hazırlıklarını tamamladı. Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, kar altında çalışma yaptı. Oldukça soğuk bir havada yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Volkan katılmadı. İdman sonunda futbolcular birbirleriyle şakalaşırken, gazeteciler de şakadan nasibini aldı.

Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan çalışmaların genelde aerobik ve dayanıklılıkla ilgili olduğunu, oyuncuların performanslarını korumak adına çalışmalar yaptıklarını söyledi. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyleyen Coşkudere, "Bugüne kadar yaptığımız antrenmanlar futbolcuların göstermiş oldukları performansların resmini almak adına yapılan çalışmalardı. Olumlu bir tablomuz var. Antalya kampında dayanıklılık ve oyuncuların sürat, kuvvetle ilgili çalışmalarını tamamlayıp, taktiksel antrenmanlar ve oynayacağımız hazırlık maçlarıyla futbolcuların son durumlarını göreceğiz.

Antalya kampında Süper Lig ekipleri Kocaelispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile maç yapacağız. Bu durum avantaj ve dezavantaj da olabilir. Avantajı resmi görmek, dezavantajı ise oyuncular iki takım halinde oynayacağı için alınacak skorlar üzüntüye yol açabilir. Bizim istediğimiz orada hiç görmediğimiz oyuncularla ilgili bir resim görmek. Antalya kampında amacımız şans vermediğimiz oyuncularımıza şans vererek neler yapabileceklerini görmek ve gerekirse kadroda değişiklikler yapmak. Oynanacak olan lig maratonunda oyunculara güvenerek forma vermek istiyoruz" dedi.

Kırmızı-beyazlı takım, verilen iki günlük aranın ardından 02 Ocak Cuma günü kamp için havayoluyla Antalya'ya gidecek.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 15:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?