6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor Kasımpaşa'ya hazır

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.
Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen ter idmanı yaklaşık 1 saat sürdü. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere gözetiminde yapılan antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç oynandı. Ardından oyuncular orta-şut çalışması yaptı.


Kırmızı-beyazlı ekipte sakat oyuncu bulunmazken, sarı kart cezalısı olan Can Ulun'un kadroda yerini alamayacağı bildirildi. İdmanı Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. İdmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fuat Köktaş, "Kasımpaşa maçında amacımız ilk etapta yenilmemek. Daha sonra kazanmak için mücadele edeceğiz.

Diyarbakırspor mücadelesinden sonra futbolcularımız ve teknik heyetimiz gerekli hazırlıkları yaptı. Kasımpaşa takımının özellikleri iyi analiz edildi. İnşallah şans faktörü de yanımızda olursa, bu maçı seyircimizin desteğiyle alırız ve Samsun halkına armağan ederiz" dedi.
Köktaş, yarın saat 14.00'te 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan karşılamaya tüm Samsun halkını davet etti.

İha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 16:30:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?