4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor kritik süreci atlatıyor

SAMSUNSPOR KRİTİK SÜRECİ ATLATIYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, 4 haftadır alınan galibiyetle, kritik noktadan uzaklaşmayı sürdürdüklerini belirterek, "Alt sıralardan kurtulmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Üç haftadır sürdüğü galibiyet serisini dördüncü haftada da devam ettiren Samsunspor, kendi sahasında 23. haftada Hacettepe'yi 4-1 mağlup ederek, 29 puanla 11. sırada yer aldı. Alt sıralardan hızlı bir yükselişle uzaklaşmayı başaran kırmızı-beyazlı ekip, Boluspor maçına odaklandı. Hacettepespor karşısında alınacak galibiyetin önemini her seferin dile getirdiğini belirten teknik direktör Hüseyin Kalpar, Hacettepe maçının ikili avantaj ve fikstürdeki sıralamada kendileri için 7 puanlık bir maç olduğunu, bunun bilinciyle sahaya çıkıldığını söyledi.

"Skora bakarak kolay kazanılan bir maç olarak değerlendirilmemeli çok zor kazandık" diyen Kalpar, "Oyuncularımız sahada müthiş bir mücadele sergileyerek galip gelmesini bildi. Takıma desteğini esirgemeyen yönetimi de ayrıca candan kutluyorum. Artık daha iyi düşüncelerimiz olmalı. Alt sıralardan kurtulmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. 4 maç kazandık ama alt taraftaki takımlarla puanlamada aramızı açamadık. Demek ki, hale zor dönemeçten geçiyoruz" dedi.

24. haftada deplasmanda oynayacakları Boluspor maçına değinen Kalpar, "Boluspor maçı kolay bir maç olmayacak. İlk 6'ya oynamak için mücadele ediyorlar. Onlar için önemli bizim için ise çok daha önemli bir karşılaşma olacak. Bu çıkışımızı istikrarımızı Boluspor maçıyla sürdürmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kalpar, taraftarların desteğinden ayrıca çok memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 15:57:03
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 16:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?