6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor küme düşmez!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'da Teknik Direktör Orhan Kapucu, Samsunspor'un hangi şartta olursa olsun küme düşmeyeceğini söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, yerel basında bazı futbolcuların kendisini istemediği yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi. Samsunspor'a başarılı olmak için geldiğini kaydeden Kapucu, 'yalan yanlış' haberlerle zor duruma düşürüldüğünü ifade etti.

Kapucu, "Basında çıkan bir haber beni çok üzdü. 11 yıllık mesleğimde şu an oynayan veya futbolu bırakmış hiçbir futbolcu, beni istemediğini söylemez. İçlerinden biri çıksın teknik direktörlüğü bırakırım. Benim ne kadar dürüst olduğumu, benden daha iyi bilirler. Futbolcularımla konuştum. Böyle bir şeyin olmadığını söylediler" dedi.

Samsunspor'un küme düşeceği yönünde çıkan spekülasyonlara da tepki gösteren Kapucu, "Bu takım hangi şartlarda olursa olsun küme düşmeyecektir. Buraya başarılı olmaya geldim ve asla pes etmeyeceğim. Beni takımın başına getiren yönetim, ne zaman 'Git' derse o zaman giderim. Samsun'da zaten negatif bir enerji var. Şehrin şu an el ele vererek takıma sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu.

Son 2 haftadır attıkları gollerin bariz hakem hataları nedeniyle verilmediğini savunan Kapucu, "10 maçımız kaldı. Elazığspor maçına da final olarak bakıyoruz. Lobileri kuvvetli olan bazı kişiler veya kurumlar tarafından 2 maçtır bize haksızlık yapılsa bile, biz de Allah'ın adaleti ile mutlaka birkaç maçı kazanacağız. Birbirimize yardımcı olmadan bu işi başaramayız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Samsunspor, Elazığspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde başladı. Teknik Direktör Orhan Kapucu yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan Kırmızı-beyazlılar'da futbolcuların hırslı oluşu dikkat çekti. İdmanda futbolcular, düz koşu, kültür-fizik hareketleri, 5'e 2 top çalışması ve çift kale maç yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 18:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?