4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor kuradan memnun

Samsunspor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Sağlam, Türkiye Kupası 3. Tur’da Gaziantepspor ile eşleşmelerinden dolayı memnun olduklarını, ancak Gaziantepspor maçlarında aleyhlerine yaşanan hakem hatalarının bu maçta yaşanmamasını istediklerini söyledi.

Futbol Federasyonu tarafından İstanbul’da yapılan kura çekiminde Gaziantepspor ile eşleşmelerini değerlendiren kırmızı-eyazlı ekibin teknik patronu Ertuğrul Sağlam, kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak Gaziantepspor’u elemek istediklerini belirtti. Kendi sahalarında karşılaşacak olmalarının bir avantaj olduğunu vurgulayan Sağlam, "Gaziantepspor, ligin güçlü takımlarından bir tanesi. Sonuçta kupada zorlu rakipler vardı. Bunların bir tanesi ile karşılaşacaktık. Kuradan memnunuz. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kesinlikle bu turu geçmek istiyoruz. Eğer biz kupada iddialı olacaksak bu maçı kazanmamız gerekir" dedi.
Son yıllarda Gaziantepspor ile oynadıkları maçlara aleyhlerine hakem hatalarının damga vurduğuna dikkat çeken genç teknik adam, "Gaziantepspor maçlarında aleyhimize olan hakem hataları inşallah bu müsabakada olmaz. Hakemlerden lehimize karar vermesini beklemiyoruz. Adaletli bir maç yönetmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Samsun-İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 13:36:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?