4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor mutlu döndü

Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Ankaraspor’u 1-0 yenerek 4 haftalık mağlubiyet serisine son veren Samsunspor, yuvaya mutlu döndü.

Büyükşehir Belediye Ankaraspor’u, Kais’in attığı tek golle yenerek 4 haftalık galibiyet hasretine son veren Samsunspor’da yüzler gülüyor. Kayserispor ve Malatyaspor’dan sonra deplasmanda 3. galibiyetini Ankara’da elde eden kırmızı-beyazlı futbolcuların yüzleri gülüyor. Dün gece saat 00.00 sularında karayolu ile Ankara’dan Samsun’a gelen futbolculara, 1 gün izin verildi.

Samsunspor Genel Menajeri Süleyman Hurma, kötü gidişe Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor galibiyeti ile son verdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Hurma, "Kısmetsizlik, talihsizlik ve kendi sıkıntılarımız derken kötü bir döneme girmiştik. Bu kötü dönemi bitirmek istiyorduk. Ankara’ya bu arzu ile gitmiştik. Arkadaşlarımız orada çok cansiperane bir oyun oynadılar. Çok iyi mücadele ettiler ve çok direndiler. Sonuçta sahadan 3 puanla ayrılmayı bildiler. Bundan sonra bu çıkışı sürdürmemiz gerekiyor. Umut ediyorum sürdüreceğiz" dedi.

samsun
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2004 Pazartesi 10:43:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?