2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor öğrencilerle buluştu

Samsunspor'da yönetim ve futbolcular, 19 Mayıs Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.


Samsun İlkadım Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi'nin organize ettiği ve 19 Mayıs Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan söyleşiye, İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, futbolcular Can Ulun, Burhan Coşkun, Serkan Eyüpoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Başkan Fuat Köktaş, teknik ekip ve futbolcular, öğrenciler tarafından tezahüratlar eşliğinde karşılandı. İlkadım Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi'nde Başkan Fuat Köktaş ve Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'yi tanıtan slayt gösterisi sunuldu.
Söyleşiden önce 19 Mayıs Lisesi'nde 30 yıl önce eğitim alan Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, yaptığı konuşmasında kendisi için hazırlanan slayt gösterisinden dolayı duygulandığını, 30 yıl önce 19 Mayıs Lisesi'nde 1 yıl öğrencilik yaptığını ve eski günleri aklına geldiğinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.


Samsunspor'un son durumu hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Köktaş, yıllar boyunca planlı ve programlı çalışılmadığı için Samsunspor'un şu anda maddi sıkıntılar yaşadığını, o zamanki şartların beklide bunu gerektirdiğini, kısa zamanda iyi bir taraftar kitlesi oluşturacaklarını ve yapısal sıkıntıları aşmak için çalışacaklarını belirtti. Şehirde birlik ve beraberliği oluşturdukları takdirde önlerinde hiçbir engelin olamayacağının altını çizen Köktaş, gelecek sezon sonunda Samsunspor'un Süper Lig'e çıkacağının da altını çizdi.


İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, Samsunspor'un yaşadığı bu sıkıntılı zamanında maddi ve manevi olarak yanlarında olmak için çalışacaklarını ve destekleyeceklerini söyledi.

İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, Başkan Fuat Köktaş'a İlkadım ilçesine bağlı 87 eğitim kurumunun katkılarıyla toplanmış olan sembolik 6 bin TL'lik çek ile plaket takdim etti. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ise, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'ye, Samsunspor'un Bank Asya 1. Lig'de göstermiş olduğu başarıdan dolayı plaket verdi.


Teknik Direktör Ercüment Coşkundere vefutbolcular, öğrencilerin tezahüratları eşliğinde söyleşinin yapılması için kürsüye davet edildi. Ercüment Coşkundere ve futbolcular öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, öğrencilerin takımın deplasmanlarda puan kaybetmeleri taktirde Turkcell Süper Lig'e çıkamayacakları eleştirisine, bütün çalışmalarını eksikliklerini gidermek adına yaptıklarını, Orduspor maçında şansız bir şekilde yenildiklerini, ama disiplinli çalışmayla başarıyı yakalayacaklarını kaydetti.


Başkan Fuat Köktaş, Dilara Betül Karaoğlan'ın maçlarda bayanların yaşadığı sıkıntılar ve argo kelimelerden dolayı yapılacak çalışmalarının olup olmadığı ile ilgili bir soru üzerine, en kısa zamanda anne ve kızlarının statta rahat maç izlemeleri için ayrı bir yer ayarlayacaklarını ve küfür konusunda somut çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.


Söyleşinin ardından İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, teknik ekip ve futbolcular öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi. Öğrenciler, Başkan Fuat Köktaş, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ve futbolculardan imza almak için birbirleriyle yarıştı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 20:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?