4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor şansızlığını kırmak istiyor

SAMSUNSPOR ŞANSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, "Giresunspor karşısında şansızlığımızı kırarsak yeniden yükselişe geçeriz" dedi.

5 hafta üst üste aldığı galibiyet serisi, sahasında Adanaspor'la bozulan Samsunspor, Bucaspor karşısında yine sahasında aldığı faklı mağlubiyet sonrası, eksikliklerin giderilmesi ve gol sıkıntısının çözülmesi için önlemler alıyor. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçını çok önemsiyor.

Kırmızı kart cezalısı kaleci Ahmet'in katılmadığı idmanda, gol çalışmasına ağırlık verildi. Teknik direktör Kalpar, sağ ve sol köşelerden yapılan ortalarla gol pozisyonlarının üzerinde uzun süren bir çalışma uyguladı. Çift kale maç sırasında ataklarda Kalpar, futbolcularına uyarılarda bulunarak taktik verdi. Takımın golcüsü Turgut ise adalesindeki hafif sakatlık nedeniyle idmanı bırakarak düz koşu yaptı. İdmanı izleyen Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, her maçın kendileri için önemli olduğunu, Giresunspor

karşısına da galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

İki Karadeniz takımının arasında güzel bir maç olmasını temenni ettiklerini belirten Tomaç, Giresunspor karşısındaki, geçmiş müsabakalarda yaşanan şansızlıklara değerlendirerek, "İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Her şeyin bir ilki var. Şansızlığımızı bu sefer yeneriz ve yükselişe geçeriz" diye konuştu.

Takımın performansıyla ilgili görüşlerini açıklayan Tomaç, "İki haftadır sonuçlara baktığımızda iyi değil. Başarı skorla değerlendiriliyor. Ama Anadaspor maçında hak etmediğiz mağlubiyet aldık. Bucaspor maçında yüzde 70 top oynama oranı bizdeydi. Futbolun adaleti. Sezonun en iyi maçını oynadık. Mağlubiyetin sevindirici yanı olabilir mi, oluyor. Takım müsabakalarda iyi bir oyun sergileyince memnuniyet oluyor. Bu oyunla bugün olmasa yarın kazanırsın. Bu heyecan bitmemeli. Üç beş maçta alınan

mağlubiyetlerle Samsunspor değerlendirilmez. Gelecek için yapılacak çok şey var. Şehir takımına sahip çıkmalıdır" şeklinde konuştu.

Daha sonra bir parti mensupları Samsunspor'a destek amacıyla baklava ikramı yaptı. Yöneticiler, futbolcular ve parti üyeleri hep beraber baklava yedi.

SAMSUNSPOR ŞANSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYOR
SAMSUNSPOR ŞANSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYOR
SAMSUNSPOR ŞANSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 18:06:00
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 19:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?