2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor sıkı hazırlanıyor!

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, iç sahada puan kaybına tahammüllerinin olmadığını söyledi.


Samsunspor, hafta sonu kendi sahasında Kartalspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde yapılan antrenmana futbolcular tam kadro katıldı. Düz koşuyla başlayan idman istasyon çalışmasıyla devam ederken, teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin futbolculara yan top çalışması yaptırması dikkat çekti. Antrenman esnasında futbolculardan Sercan Temizyürek'in köpeği idman sahasına girdi. Futbolcuların köpekle oynaması çalışmayarenk kattı.


Teknik direktör Ercüment Coşkundere, devre arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve iyi çalıştıklarını belirterek, takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi. Oyuncularının takım halinde savunma yapmaya ve hücum etmeye başladıklarını belirten Coşkundere, "Geçen hafta sonu Kayseri'de bunu gördük. Kayseri Erciyesspor maçında oyundan çok mücadele gerekiyordu ve futbolcularımız onu yaptı.

Dolayısıyla Kayseri'den bir puanla döndük. Bu bizim için iyi bir sonuç. Bu hafta Kartalspor ile kendisahamızda oynayacağımız maç çok önemli. İç sahada kaybetmek istemiyoruz. İç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Oyuncularımı bu şekilde motive ediyorum. Çalışmamızı Kartalspor'un oyun tarzına göre yapıyoruz. İnşallah bu hafta oynayacağımız Kartalspor maçından 3 puanla ayrılıp hem derin bir nefes almak hem de alttaki takımlarla arayı açmak istiyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 19:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?