4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor temkini elden bırakmıyor

SAMSUNSPOR TEMKİNİ ELDEN BIRAKMIYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Boluspor maçı hazırlıklarını galibiyet hedefiyle sürdürüyor. Sportif direktör İsa Turan, "2 maç kaybedersek yine alt sıralardayız, bu nedenle temkinli olmalıyız" dedi.

Dört haftadır sürdüğü galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçını çok önemsiyor. Alt sıralardan hızlı bir yükselişle uzaklaşmayı başaran kırmızı-beyazlı ekip, 24. haftada Boluspor maçına odaklandı. Karadeniz ekibi, Nuri Asan Tesisleri'nde kısa bir düz koşunun ardından, dar alanda tek top pas çalıştı. Futbolcularının gol konusunda üzerine titreyen Kalpar, daha sonra mini kaleye şut çalışması yaptırdı. "Topa vuramayan oturup ağlasın" şeklinde

espri yapıp, oyuncularını teşvik etmeye çalışan Kalpar, motivasyon için büyük çaba harcadı. Sakatlığı bulunan Can idmana katılmazken, Turgay takımdan ayrı düz koşu yaptı.

İdmanı takip eden Sportif Direktör İsa Turan, maçı oynamadan kazanmadan bir şey söylemenin doğru olmadığını, maçın sonrasında genel durumla ilgili değerlendirme yapabileceklerini söyledi. Boluspor maçının kendileri için önemli ve kritik bir maç olduğunu belirten Turan, "Alabildiğimiz kadar puan almamız lazım. Temkini elden bırakmamalıyız. 2 maç kaybettiğimiz takdirde yine alt sıralarda yerimizi alabiliriz. Boluspor karşısında mutlak galibiyete odaklanıp, kazanmamız gerekiyor" dedi.

SAMSUNSPOR TEMKİNİ ELDEN BIRAKMIYOR
SAMSUNSPOR TEMKİNİ ELDEN BIRAKMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 13:43:01
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 13:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?