4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor topbaşı yaptı

SAMSUNSPOR TOP BAŞI YAPTI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, 2010-2011 futbol sezonu için Nuri Asan Tesisleri'nde top başı yaptı.

Kırmızı-beyazlı futbolcular, yeni sezon için Nuri Asan Tesisleri'nde toplandı ve ilk antrenmana çıktı. Teknik direktör Hüseyin Kaplar yönetiminde düz koşu yapan futbolcular, antrenman sonrasında açma germe hareketlerini yaptıktan sonra dinlenmeye çekildi.

Transfer komitesinin çalışmaları sürdürdüğünü belirten Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, "İnşallah yapılacak iyi transferlerle Samsunspor beklenileni bu sene verecektir. Bugün bismillah dedik. Bugün sezonun açılmasına yaklaşık olarak 50 gün var. Bundan sonraki süreci daha iyi değerlendirmemiz lazım. Transfer komitesi oluşturuldu, zaten geçmişte yaptığımız takipler vardı, şehrimizin ve bizim beklediğimiz doğrultuda hedefleri yakalayacak bir takım oluşturmayı amaçlıyoruz" dedi.

Samsunspor'un denenecek futbolcularla zaman harcamayacağını ifade eden Haluk Tan, "Sözleşmesi biten futbolcularımızdan Sercan olsun, Turgay gelmedi daha, diğer futbolcularımızla birlikte onlarında idmana katılması güzel bir süreç, hocamızın değerlendireceğine bir işarettir. Umarım bu arkadaşlarımız bu süreci iyi değerlendirir. Sercan şehrimizin yetiştirdiği iyi futbolculardan birisidir. Çeşitli şanssızlıklarla sakatlıklarla süreci tamamlamıştı, bundan sonraki süreci iyi değerlendirir ve Samsunspor'u iyi

temsil eden futbolculardan olur. Ganalı bir sporcu var deneniyor. Samsunspor bundan sonra denenecek futbolcularla zamanını harcayacak bir kulüp olmayacak. Geçmişi iyi olan ve referansı olan futbolcular getirilecek, bizim için bu saten sonra önemli olan takımızın ihtiyacı olan yerlerde 3 olan yabancı transfer hakkının en iyi şekilde değerlendirilmesi önemli" diye konuştu.

SAMSUNSPOR TOP BAŞI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 20:29:05
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 09:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?