4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor yükselmek istiyor

SAMSUNSPOR YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇMEK İSTİYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sportif Direktör İsa Turan, "Geçiş sürecini atlatıp, yeniden yükseliş sürecine girmek istiyoruz" dedi.

5 hafta üst üste aldığı galibiyet serisi, sahasında Adanaspor'la bozulan Samsunspor, Bucaspor karşısında yine sahasında aldığı faklı mağlubiyet sonrası, eksikliklerin giderilmesi yönünde önlemler alıyor. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde çalışmalarını sürdüren Kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda oynayacağı Giresunspor, maçına sıkı bir çalışma temposuyla hazırlanıyor. Kırmızı kart cezalısı kaleci Ahmet'in katılmadığı idmanda, sakatlığı bulunan Sercan takımdan ayrı çalıştı.

Çalışma başlamadan önce teknik direktör Kalpar, futbolcularıyla kısa bir konuşma yaptı. Düz koşuyla başlayan çalışmanın ardından, kondisyon çalışmasına ağırlık verildi. Kısa alanda tek top çalışması ve taktik uygulamasıyla idman sona erdi.

Samsunspor Sportif Direktör İsa Turan, futbolcuların gösterdikleri mücadeleden memnun olduklarını ama "Hatice değil, netice" misali, sonucun önemli olduğunu söyledi. Müsabakalardan sonuç almayınca sıkıntı olduğunu vurgulayan Turan, "Yine deplasmana gidiyoruz. Giresunspor iyi bir takım, kaliteli oyunculardan kurulu. Ama biz de iyi oynuyoruz. Geçiş sürecini atlatıp, yeniden bir yükseliş sürecine girmek istiyoruz. Güzel maç olacağına inanıyorum. Bucaspor maçında da basit ve küçük hatalar yaptık. Bunlarda

gol olarak neticelendi. Teknik direktörümüz gerekli çalışmayı yapıyor, futbolcular da gereken özeni gösterecek" diye konuştu. Turan, ligde kalıcı olacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.

SAMSUNSPOR YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇMEK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 16:35:03
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 22:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?