3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Samsunspor yurda döndü

SAMSUNSPOR YURDA DÖNDÜ

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor, Danimarka'daki hazırlık maçının ardından yurda döndü.

Danimarka'da Brondby ile hazırlık maçı yapan Samsunspor, bu sabah yağan yağmura rağmen Türkiye saatiyle 07.00'de suni çimde düz koşu yaptı. Yaklaşık 30 dakika süren koşu sonrası Kırmızı-beyazlı takım, Türkiye'ye dönmek üzere Danimarka'nın başkenti Kopenhag Havaalanı'na geldi.

Saat 13.20'de THY'ye ait uçakla 3 saat süren bir yolculuk sonrası İstanbul'a ulaşan kafile, buradan kulüp otobüsüyle Bolu'nun Termal Otel'ine gitti. Bolu'da 3 gün hazırlık dönemini sürdürecek olan Samsunspor, Termal Otel'in sahasında 16 Temmuz Cumartesi günü Spor Toto 3. Lig ekibi Kilimlispor, 17 Temmuz Pazar günü de Bank Asya 1. Lig takımı Tavşanlı Linyitspor ile hazırlık maçı yapacak. Daha sonra yoğun hazırlık dönemi nedeniyle futbolculara 3 gün izin verilecek ve takım 20 Temmuz sabahı 2. etap kampı için Hollanda'ya hareket edecek.

BÜYÜKELÇİYE ZİYARET

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Hut ve Can Aydın, Türkiye'nin Danimarka Büyükelçisi Berki Dibek'e nezaket ziyaretinde bulunarak Samsunspor forması hediye etti. Türkiye'ye dönmeden önce Kopenhag'da gerçekleşen görüşmede, İsmail Hut, Büyükelçi Dibek'e Samsunspor ile ilgili bilgi verdi. Büyükelçi Berki Dibek de, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor'a başarı dileklerinde bulundu ve "Danimarka'da 70 bin Türk yaşıyor. Dolayısıyla Türk takımını görmek, izlemek onlar için bir hasret. Bu yüzden takımlarımızın daha sık Danimarka'ya gelmelerini, hazırlık kampı veya özel maç yapmalarını arzu ediyoruz" dedi.

SAMSUNSPOR YURDA DÖNDÜ
SAMSUNSPOR YURDA DÖNDÜ
SAMSUNSPOR YURDA DÖNDÜ
SAMSUNSPOR YURDA DÖNDÜ
SAMSUNSPOR YURDA DÖNDÜ
SAMSUNSPOR YURDA DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 18:41:05
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 19:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?