6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor zor deplasmana hazır

Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını tamamladı.


Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Nuri Asan Tesisleri'nde kampa girdi.

Bugün yapılan tek idmanda sakatlıklarından dolayı Hakan Koçarslan, Veysel ve kaleci Mustafa düz koşu yaptı. Hasta olan Serkan Aykut ve Burhan idmana katılmadı. Diyarbakırspor maçında Hakan Koçarslan, Serkan Aykut ve Burhan'ın yer alabileceği belirtildi. Yoğun yağmur altında yapılan idmanda zeminin kaygan olmasından dolayı futbolcular
sakatlanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yapılan çift kale maçta Altay maçının yıldızlarından Turgut gösterdiği performansla teknik ekibin yüzünü güldürdü.


İdmandan sonra yöneticiler Tahsin Kosif ve Cahit Kaya'nın da katıldığı basın açıklamasında Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, pazar günü oynayacakları Diyarbakırspor maçıyla ilgili olarak, "Zor diye düşündüğümüz Altay maçından galibiyetle döndük. Dört haftadır kaybetmeyen Diyarbakırspor ile oynayacağız. Teknik anlamda çok büyük sıkıntılarımız olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta sahaya bir 11 çıkaracağız. Kaybetmemek adına mücadele edeceğiz. Umarım kaybetmeyiz. Birinci hedefimiz kaybetmemek, ikinci hedefimiz
puanlarla dönmek" dedi.
Diyarbakıspor'un oyununu da değerlendiren Coşkundere, "Diyarbakır haddini bilerek oynuyor. Hücum zenginlikleri var. Bunu iyi biliyoruz. Biz de buna göre önlemlerimizi aldık. Ama şunu unutmayın ki bizim de önemli silahlarımız var" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 19:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?