6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'a destek verme zamanı

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, "Bu gemiyi hep birlikte limana sağ salim yanaştırırsak 'ne mutlu bize' diyeceğiz, aksi halde hep birlikte batacağız" dedi.


Fuat Köktaş, haftalık olağan basın toplantısını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Fuat Köktaş, Orduspor galibiyetiyle taraftarları mutlu etmenin memnuniyeti içerisinde olduklarını söyledi. Yönetime geldiklerinde önlerine koydukları hedeflerin kulübün yapısal ve ekonomik sıkıntılarını ortadan kaldırıp, gelecek yılın takımını oluşturmak olduğunu hatırlatan Köktaş, bu hedefe doğru emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı.


Ligi ilk 10'da bitirmeyi hedeflediklerini, bunu söylerken rakip takımların durumu ve Samsunspor'un geçmiş dönemlerden kalan borç yükünün etken olduğunu belirten Köktaş, kendilerini eleştiren basın mensuplarını, 'Samsunspor'u özde değil, sözde sevenler' olmakla suçladı. Yazı yazmak için Samsunspor'u kullananlar olduğunu ileri süren Köktaş, "Bu gemide hep birlikte yolculuk ediyoruz. Bu gemiyi hep birlikte limana sağ salim yanaştırırsak ne mutlu bize diyeceğiz, aksi halde hep birlikte batacağız. Başka Samsun yok, başka Samsunspor da yok. Türkiye'de marka olmuş Samsunspor'a el atmanın zamanı geldi de geçiyor" dedi.


Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Boluspor maçına da değinen Başkan Köktaş, iyi futbol oynadıklarını ve bunun da karşılığını Boluspor maçında alacaklarına inandıklarını kaydetti. İlk deplasman galibiyetini Boluspor karşısında almayı arzu ettiklerini ifade eden Başkan Köktaş, futbolcuları, istekli ve arzulu oyunlarından dolayı kutladı.


Samsunspor'un ekonomik sıkıntılar içinden kurtulması için birçok proje geliştirdiklerini, bunlardan bir tanesinin Sevgi Noktası, diğer projenin ise Samsunspor Dergisi olduğunu açıklayan Köktaş, Samsunlular ve Samsunspor taraftarlarına bu projelere destek olmaları çağrısında bulundu.
Köktaş, 2 hafta sonra Samsun'da oynayacakları Samsunspor-Rizespor karşılaşmasında taraftarların hiçbir yere söz vermemelerini ve stada gelerek tribünde yerlerini almalarını istedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 08:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?