6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'a para yağdı

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, "4 gün önce başladığımız gezimizde 40 iş adamıyla görüştük ve görüşmeler sonucunda 200 bin YTL topladık" dedi.


Başkan Fuat Köktaş, düzenlediği basın toplantısında kulübün son durumu hakkında bilgi verdi. Başkan Köktaş, federasyona giden oyuncuların serbest kalmaması ve diğer futbolcuların alacaklarını ödeyebilmek için başlattıkları kampanyada Samsunlu iş adamlarını ve şehrin önde gelenlerini dolaştıklarını söyledi.

Hedeflerinin 200 kişiye ulaşarak 5 bin YTL'den 1 milyon YTL toplamak olduğunu anlatan Köktaş, "Dört gün önce başladığımız gezimizde 40 iş adamıyla görüştük ve bu görüşmeler sonucunda 200 bin YTL toplandık. Bu görüşmelerde Samsunspor'a ilginin yüksek olduğunu da gördük. Bu durum Samsunspor'un geleceği açısından bizleri mutlu ediyor. Samsunspor'a destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Fuat Köktaş, salı günü Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile görüştüklerini ve Vali Güzeloğlu'nun çalışmalarına katkı sağlayabileceği noktalar üzerinde hassasiyetle durduğunu ve İnşallah devre arasında bu söylemleri eyleme geçireceğini kaydetti. Samsunspor'un Samsun halkına yavaş yavaş mal olmaya başladığını vurgulayan Köktaş, şehrin takımı sahiplendiği yerlerde kendilerinin de layıkıyla görevlerini yapma gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.


Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçına da değinen Başkan Köktaş, şunları söyledi:
"Amacımız Adana'dan puan ya da puanlarla dönmek. Takımımızda hiçbir sıkıntı ve problem yok. Cezalı durumda olan futbolcuların yerine oynayacak diğer futbolcu kardeşlerimizin görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine eminim ve Adana'dan mutlu bir şekilde döneceğiz"
Öte yandan, Samsunspor'un 2. yarı hazırlık kamp programının 2-17 Ocak 2009 tarihleri arasına Antalya'nın Alanya ilçesinde Mardan Spor Tesisleri'nce olacağı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 10:24:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?