6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'a yardım kampanyası

Ekonomik sıkıntı içindeki Samsunspor, yardım kampanyası başlattı.


Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve Teknik Direktör Orhan Kapucu, Samsun'un yerel televizyonu Kanal S'de Atilla Cebeci'nin sunduğu "Spor55" adlı programda canlı yayında yardım kampanyası başlattı. Başkan Sezgin Gümüş; 1 - 2 YTL gibi küçük yardımların büyüyerek Samsunspor'a büyük destek olacağını, bunun için tüm Samsunlular'ın desteğini beklediklerini ifade etti.

Uzun vadede büyük projelerinin bulunduğun belirten Gümüş, "Bunları şu an hayata geçiremediğimiz için maddi sıkıntı içindeyiz. Ayvacık, Salıpazarı, Bafra, Çarşamba gibi tüm ilçelerimizden de destek bekliyoruz" dedi.


AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk de, Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, "Samsunspor bu sıkıntılı günlerini daha önce de yaşadı. Ancak, şu anki ekonomik sıkıntısı geçmişten daha kötüdür. Samsunlu olarak tüm vatandaşlarımızı kampanyaya katkı yapmasını bekliyoruz" diye konuştu.


Kampanya 10 gün boyunca devam edecek. Samsunspor'a destekte bulunmak isteyenlerin Ziraat Bankası Samsun Şubesi 49550494 nolu hesabı ile AK Bank Samsun Şubesi 200652 nolu hesabına para yatırabilecekleri bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 13:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?