5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsunspor'da 2. devre hazırlıkları

Türk Telekom Lig A ekiplerinden Samsunspor, 2. devre hazırlıklarına Samsun'da başladı. Nuri Asan Tesisleri'nde toplanan Samsunspor takımı, ligin 2. devresi çalışmalarına start verdi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana kaleciler Akın ve Maksic dışında tüm futbolcular katıldı.
Kırmızı-beyazlı ekibin 31 Aralık'a kadar Samsun'da yapacağı çalışmaların ardından 3 Ocak'ta Antalya'da ikinci etap çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Teknik Direktör Levent Eriş, takımın bugünden itibaren geçmişe değil geleceğe dönük çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Ligin ikinci devresinde kadroda düşünmediği oyuncuların listesini yönetim kuruluna ilettiğini ve bu oyuncuların bugüne kadar takıma verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini anlatan Levent Eriş, ''Hayal peşinde koşmadan gerçekleri görerek yolumuza devam edeceğiz. İki etap halinde yapacağımız devre arası çalışmaları yüksek tempoda sürdüreceğiz" dedi. 

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Eriş, "Boşta bulunan ve kulübünü terk eden oyunculara talip değiliz. Transferleri hatasız yapmaya özen gösteriyoruz. Burada huzurlu bir ortam istiyoruz. Takıma takviye de az adam olsun ama adam olsun'' diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 11:33:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?