3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Samsunspor'da 2 yeni imza

SAMSUNSPOR'DA 2 YENİ İMZA

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor, yeni sezon çalışmaları çerçevesini kadrosunu 2 yeni oyuncu ile güçlendirdi. Kırmızı-beyazlılar, Kayserispor'dan Armağan Kuş ve Fransa 1. lig takımlarından Sochaux'dan Serdar Gürler'le anlaşma imzaladı.

Samsunspor; daha önce altyapısından yetişen ve 3 yıldır Kayserispor'da oynayan orta saha oyuncusu genç futbolcu Armağan Kuş ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, Fransa 1. Lig takımlarından Sochaux'da forma giyen 19 yaşındaki santrfor Serdar Gürler ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, genç futbolcularla kadroyu güçlendirdiklerini söyledi.

Yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Armağan Kuş, "Kayserispor'da 3 yıllık bir macera yaşadım. Benim için çok büyük bir tecrübe oldu. Yeniden kendi takımımda olduğum için çok mutluyum" diye konuştu. 19 yaşındaki gurbetçi oyuncu Serdar Gürler ise, Samsunspor taraftarının güvenini kazanacağını ifade ederek, hedeflerinin iyi bir sezon geçirerek sezonu ilk 10 içerisinde bitirmek olduğunu söyledi.

Bu arada Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanları tamamlayan Samsunsporlu futbolcular, 1 günlük iznin ardından pazartesi günü 1 haftalık kampa katılmak üzere Bolu'ya hareket edecek.

SAMSUNSPOR'DA 2 YENİ İMZA
SAMSUNSPOR'DA 2 YENİ İMZA
SAMSUNSPOR'DA 2 YENİ İMZA
SAMSUNSPOR'DA 2 YENİ İMZA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2011 Cumartesi 15:30:05
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 18:37:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İLHAN UZAL IP: 95.9.62.xxx Tarih : 3.07.2011 16:59:17

sayın Başkan siz ve ekibinize şimdiden başarılar diliyorum Samsunspor layık olduğu o eski günlerini yine yakalayacaktır......