4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor'da Altay mesaisi

SAMSUNSPOR'DA ALTAY MESAİSİ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, sahasında yapacağı Altay maçı hazırlıklarını, galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, 3 haftalık mağlubiyet serisinin ardından kendi sahasında konuk edeceği Altay maçına odaklandı. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde düz koşuyla başlayan çalışma sonrasında top kontrolüne ağırlık verildi. 5'e 2 top çalışmasının ardından köşelerden iki ortalarla gol çalışıldı. İdman çift kale maçla sona erdi. Savaş belindeki rahatsızlığı nedeniyle salonda çalışırken, Sercan ise düz koşu ardından idmandan ayrıldı.

Taraftarlara çağrıda bulunan Basın Sözcüsü Haluk Tan, Adanaspor maçında sağlanan görsel güzelliğin, Altay maçında da sağlanmasını istediklerini söyledi. Üç haftadır alınan mağlubiyet sonrasında iyi mücadele eden, elinden geleni sahaya yansıtan bir takım olduğunu ifade eden Tan, "Futbolda atamayınca sonuçlar istenilen gibi olmuyor. Bu talihsizliği futbolcularımız Altay karşısında yenerek, yeni seri yakalayıp devam ettirecektir. Buna inanıyoruz" dedi.

Şike soruşturması kapsamında Samsunlu sporcuların da olduğu yönündeki kamuoyunda yer alan haberleri eleştiren Tan, soruşturma geçiren veya soruşturma kapsamında olan bir futbolcularının bulunmadığını, Samsunspor'un bu konuyla hiçbir alakasının olmadığını, takımın isminin anılmasının yanlış olduğunu vurguladı.

SAMSUNSPOR'DA ALTAY MESAİSİ
SAMSUNSPOR'DA ALTAY MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 18:21:02
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 18:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?