2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor'da Boluspor hazırlığı

Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Banka Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını günde yaptığı tek idmanla sürdürdü. Nuri asan Tesisleri'nde futbolcuların düz koşuyla başladığı idman tek top çalışmasıyla devam etti.

Kırmızı-beyazlı ekibin yıldız futbolcularından Turgut Doğan Şahin belindeki rahatsızlıktan dolayı bugünkü yapılan çalışmaya katılmadı. Futbolcuların idmanda göstermiş oldukları neşeli tavırlar Orduspor mağlubiyetini üzerlerinden atmış olduklarını gösterdi.


Samsunspor'un orta saha oyuncusu Yücel Ömür Ejder, Boluspor'un ligin 2. yarısında iyi bir çıkışı olduğunu, bu çıkışları ile ligde iyi puan topladıklarını ama Samsunspor'un da içeride iyi top oynadığını söyledi. Ömür Ejder, Boluspor maçının iyi bir maç olacağını ve bu maçta galip gelip yolarına emin adımlarla devam etmek istediklerini belirtti.


Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, Boluspor'un Bank Asya 1. Lig'de iyi top oynayan ekiplerden birisi olduğunu ve bu hafta sonu karşılarında son haftalarda evinde iyi oynayan bir Samsunspor'un olacağını söyledi. İçeride iyi maçlar çıkarıp galip geldiklerini ve geleneklerini bu haftada sürdürmek istediklerinin altını çizen Coşkundere, Boluspor karşısında galip gelerek 3 puanı alan taraf olarak yollarına devam etmek istediklerini ifade etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 21:11:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?