6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'da Coşkundere dönemi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'da, yeni teknik direktör Ercüment Coşkundere ilk antrenmanına çıktı.


Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yolların ayrılmasının ardından Samsunspor, eski menajer Ercüment Coşkundere'yi takımın başına getirdi.

Sezon sonuna kadar Coşkundere ile yola devam etme kararı alan Samsunspor, yeni teknik direktörüyle ilk antrenmanına çıktı. İdmanı Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Kulüp binasında ilk olarak oyuncularla tanışan Ercüment Coşkundere, idmanda düz koşu ve 5'e 2 çalışması yaptırdı. Ardından çift kale maç oynatan Coşkundere, oyuncuları sık sık uyardı. Futbolcuların ise idmanda bir hayli hırslı olduğu gözlendi.


Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ercüment Coşkundere, Samsunspor Kulübü'nün büyük bir camia olduğunu belirterek, "Samsunlu olarak Samsunspor'da çalışmaktan dolayı mutluyum. Sabırlı olmak durumundayız. Samsunspor'un bulunduğu ekonomik zorluklar adına oyuncu üretmek zorundayız. Günü yaşamak adına da bulunduğu ligde kalmak zorundadır. Bunun için hamleler yapacağız. Kaybetmek için hiç bir maça çıkmayacağız. Her maça kazanmak için çıkacağız. Ancak, Samsun halkından sabır bekliyoruz"
dedi.


Teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin yardımcılarına ise Bünyamin Kubat, Ferruh Özgün ve kaleci antrenörü Mehmet Bayrak getirildi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 18:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?