6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'da deplasman hazırlıkları

Samsunspor, hafta sonu deplasmanda Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü.


Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi, son maçlarda alınan kötü sonuçlar ve yaşanan olumsuzlukların düzelmesi için Başkan Fuat Köktaş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların katılımıyla kurban kesildi.

Emekli din görevlilerinden Bilal Kaymak'ın okuduğu dualara eşlik eden teknik heyet ve futbolcuların alınlarına, kurban kesiminden sonra Başkan Fuat Köktaş tarafından kan sürüldü. Başkan Köktaş, futbolcuların kazadan ve beladan korunması için kurban kestiklerini söyledi.


Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Malatyaspor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Köktaş, "Malatyaspor ve Samsunspor 10 puanlı iki takım. İki takımın da kazanmaya ihtiyacı var. Tek dezavantajımız deplasmanda oynamamız, seyirci gücümüzün arkamızda olmaması. Futbolcularımız, Malatyaspor maçında sahaya çıkıp iyi bir mücadele edecekler. Bu maçı kazanacağımıza inancımız tam. Bazen iyi futbol, skor üstünlüğünü getirmiyor. Oynayan kazansın. Şu andaki görüntü Samsunspor, Malatyaspor'dan daha iyi
bir futbol oynuyor. Sadece skor noktalarında bir sıkıntımız var. Bunu Rizespor maçında da gördük. Malatya'da iyi futbolu skora yansıtıp, iyi bir neticeyle dönmek istiyoruz" diye konuştu. Köktaş, puan cetvelinde tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 19:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?