2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor'da deplasman hazırlıkları

Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Banka Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Rizespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan çalışmaya grip olan Sercan Temizyürek katılmadı. Sakatlıkları bulunan Burhan Coşkun, Hakan Koçaslan ve Oğuzhan Azgar, düz koşu yaptı. Özellikle idman sonunda yapılan çift kale maçta takımın genç yıldız adaylarından Tanju'nun göstermiş olduğu olumlu performans göz doldurdu. Bugünkü yapılan çalışmayı yöneticiler Tahsin Kosif, Cahit Kaya ve Ömer Çoruh da izledi. Güneşli ve güzel bir havada yapılan çalışmaya rağmen futbolcuların kulüpte yaşanan sıkıntılardan dolayı moral bozukluklarının devam ettiği dikkatlerden kaçmadı.


Samsunspor'un emektar futbolcularından ve takım kaptanı Kenan Yelek, Boluspor maçında girdiği ikili mücadelede şansız bir şekilde burnunun kırılması ile ilgili olarak, "Şanssız bir durum benim için. İstemediğimiz bir pozisyonda burnum maalesef kırıldı. Hemen kısa süren bir operasyonla kemiği kırılan bölgeye oturttular. Zaten kırılmadan önce burnumda bir sorun vardı. Sezon sonuna kadar özel maskeyle oynayacağım. Maçlar bittikten sonra tekrar bir ameliyat daha olacağım" dedi.


Hafta sonu oynayacakları Rizespor maçını da yorumlayan Yelek, "Rizespor maçından mutlaka puan ya da puanlarda dönmek zorundayız. Ligin bitmesine 9 hafta var ve zorlu bir süreç bizi bekliyor. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 19:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?