4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor'da hedef başarı

SAMSUNSPOR'DA HEDEF BAŞARI

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, hedefi başarı olan takımda, koşan mücadele edenin takımda formayı alacağını, onun dışında bir şey beklenmemesi gerektiğini söyledi.

Haftalık basın toplantısı Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar, Basın Sözcüsü Haluk Tan ve Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ile birlikte yapıldı. 5 maçta 8 puan kazanıldığını, oynanmayan iki maç daha olduğunu belirten Kalpar, takımın iki üç maçla değerlendirilemeyeceğini, ligin sonundaki neticenin önemli olduğun söyledi.

"Ligin sonunda ipi göğüslemeliyiz" diyen Kalpar, "Ligi sonunu göğüslememiz için karşılaşmaları kazanmamız gerekmekte. Başarıya koşan bir takım oluşması için çaba harcıyoruz. Takımda grafik yükseldi. Hedefini ortaya koyan bir takım var. Bu doğrultuda gelişmeler oluyor" dedi.

Takımda Cenk dahil bazı oyunculara ilk 11'de forma verilmemsiyle ilgili eleştirileri cevaplandıran Kalpar, "Koşan mücadele eden formayı kapar. Teknik olarak biz her şeyi değerlendiriyoruz. Herkesin ayrı bir yoğurt yemesi var. Ben futbolcularımı kaybetmek değil kazanmak istiyorum" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Haluk Tan takımda işlerin rayına girmeye başladığını ifade ederken, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çalık, pasaportunda sorun olan Zenke'nin takıma katılacağını, takımın deplasman karşılaşması için cuma günü yola çıkacağı bilgisini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2010 Salı 18:29:00
Güncelleme :12 Ekim 2010 Salı 18:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?