6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'da iki oyuncu kadro dışı

Samsunspor Yönetim Kurulu, teknik direktör Orhan Kapucu'nun raporu doğrultusunda disiplinsiz hareketleri nedeniyle Kenan Yelek ve Sinan Demircioğlu'nu süresiz kadro dışı bıraktı.


Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Aydın, Karşıyaka ve oynanacak olan Boluspor maçlarını değerlendirdi. Karşıyaka maçının kaybedilmesinin kendileri için hoş olmadığını vurgulayan Aydın, Boluspor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını ifade etti. Samsunspor'un 3 hafta üst üstte deplasmanda oynayacağına dikkat çeken Aydın, "Boluspor maçının galibiyet primini 4 bin dolar olarak belirledik. Ayrıca 3 hafta üst üstte deplasmanda galip gelirsek futbolcularımıza deplasman galibiyeti dışında 4 bin dolar daha ekstra prim vereceğiz" dedi.


Yönetim kurulunun, teknik direktör Orhan Kapucu'nun raporu doğrultusunda Sinan Demircioğlu ve Kenan Yelek'i süresiz kadro dışı bıraktığını ifade eden Aydın, kulüp tüzüğü gereği 2 yıl üyelik ücretini ödemeyen 459 kişinin de üyelikten düşürüldüğünü ve üye sayısının 738'e indiğini açıkladı.


Öte yandan, Samsunspor, Boluspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Orhan Kapucu yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan kırmızı-beyazlı futbolcuların oldukça hırslı olması dikkat çekti. Futbolcular idmanda düz koşu, kültür fizik ve çift kale maç yaptı. Uzun zamandır sakatlığı süren golcü futbolcu Serkan Aykut da takımla birlikte idmanda yer alırken, hafif sakatlıkları bulunan Caner Altın ve Ömür Ejder takımdan ayrı düz koşu yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 20:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?