2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor'da işler yolunda

Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, kamp süresini çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Bu hazırlığın meyvesini yeme zamanı şimdi başlıyor" dedi.


Bank Asya 1. Lig'in ilk haftasına kendi sahasından Kardemir Çelik Karabükspor'u ağırlayacak olan Samsunspor, bugün yaptığı çalışmayla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar yönetiminde futbolcular iki saat süren çalışmanın ilk saatinde top çalışması, ikinci saatinde ise spor salonunda kondisyon çalışması yaptı. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakatlığı süren Hüseyin düz koşu yaparken Caner katılmadı.


Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, ligin ilk haftasına kendi sahalarında Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmayla ilgili olarak, "Ciddi anlamda lig için kamp süresini iyi değerlendirdik. Bundan sonra bu hazırlığın meyvesini yeme zamanı şimdi başlıyor. Ligin ilk maçı olan Kardemir Çelik Karabükspor ile kendi sahamızda oynayacağız.

Bu nedenle seyirci ve saha avantajını da kullanarak evimizdeki oynayacağımız ligin ilk maçını kazanacağız. Alacağımız galibiyet oyuncular, teknik heyet ve seyirciler açısından çok önemli. Galip geldiğimiz takdirde şehrin bir anlamda güvenini kazanma durumu olacaktır. Oyuncular gelecek maç için moral ve motivasyon kazanacaklardır" dedi

İha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 18:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?