6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'da Kasımpaşa mesaisi

Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bugün yaptığı tek idmanla başladı.


Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idmana geç katılan futbolcular Veysel ve Samet'e teknik direktör Ercüment Coşkundere tarafından 10 şınav çekme cezası verildi. Düz koşuyla başlayan idman, gruplar halinde teknik top çalışmasıyla devam etti.

Kadro dışı bırakılan Serkan Aykut, Zafer ve Çağatay dışında futbolcular idmana tam kadro çıktı. Ayak bileğinden sakat olan Turgut düz koşu yaptı. Haftalardır sakatlığından dolayı takımla birlikte çalışmalara katılamayan Veysel, sakatlığının düzelmesiyle idmanda yer aldı. Başkan Fuat Köktaş ve bazı yönetim kurulu üyeleri de idmanı izledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak, hafta içinde gelişen olaylar her ne olursa olsun sahaya bir 11 çıkaracaklarını ve kulüpteki yaşananların sahaya yansımayacağını düşündüğünü söyledi. Coşkundere, "Kasımpaşa ligin en iyi kadrosuna sahip ve şu anda en iyi oynayan ekiplerinden biri. Bu demek ki bu hafta Samsunspor açısından zor bir maç olacak. Ama bizde tüm zor koşullara rağmen elimizden gelen çabayı gösterip, Samsunspor adına gerekli
mücadeleyi vereceğiz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:29:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?