2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor'da kırmızı alarm

Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçına kart cezalısı olan 4 önemli futbolcusundan yoksun çıkacak.


Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, hafta sonu İzmir deplasmanında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde ısınma hareketleriyle başlayan idman, istasyon çalışmasıyla devam etti. Dün geçirdiği operasyon nedeniyle idmanlara katılamayan Sercan, bugün takımla beraber çalışmada yer aldı. Sakatlığı devam eden Caner yapılan çalışma katılmadı. Özellikle Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, idmanda futbolcularına kanat çalışması yaptırdı.


Özyazanlar, kanatlardan yapılan ortalara vuramayan futbolcuları sert bir şekilde uyarması dikkat çekti. Ayrıca, bu hafta oynanacak Karşıyaka maçında kart cezalı futbolcular Volkan, Burhan, Turgut ve Tanju'nun oynayamayacak olması teknik ekibi kara kara düşündürüyor. Transfer tahtası sorunun çözülemediği takdirde yapılamayan transferler nedeniyle gelecek haftalarda yaşanacak sıkıntının devam edilmesinden korkuluyor.


"HAKEME KÜFÜR ETMEDİM"
Samsunspor'un yıldız futbolcusu Burhan, geçen hafta oynanılan Karabükspor maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili olarak, "Maçın son dakikasında yediğimiz golde bana yapılan bir faul vardı. Yan hakem ısrarla görmek istemedi. Pozisyonun devamında da golü yedik. Ben de haklı olarak hakeme itiraz ettim. Bana kırmızı kart gösterdi. Karşılaşma sonunda hakemin beni küfür etmişim diye attığını öğrendim. Sonra hakemle konuştuğumda kendisine küfür etmediğimi söyledim. Ayrıca kendisinden herhangi bir yanlış
anlaşılma olmaması açısından özür dileyerek kendi üzerime düşen görevi yerine getirdim. Dün öğrendiğim raporda maçın hakemi 'küfür ettim' diye rapora yazmış. Ben kesinlikle hakeme küfür etmedim. Yarında kaç maç ceza aldığım belli olacak" dedi.
Yıldız futbolcu Karşıyaka deplasmanında oynayacakları karşılaşmayı da değerlendirerek, "Takım iyi bir sonuçla dönerse bulunduğum şu pozisyonda kendi adıma iyi ve içimde rahatlamış olacak. Kötü bir sonuçla da dönersek suçluluk duygusu da hissedeceğim kesin. Ama arkadaşlarım Karşıyaka deplasmanından puan almak için ellerinden gelen gayreti gösterecekler" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 14:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?