6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'da kombine bilet sorunu

Samsunspor Kulübü 2. Başkanı İsmail Türedi, Atakum Belediyesi'nin aldığı 100 kombine bileti, 1 tane bile satmadan 2 ay sonra iade ettiğini açıkladı.


Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen 2. Başkan İsmail Türedi, Atakum Belediyesi ile aralarında yaşanan kombine bilet sorununa değindi.

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş tarafından alınan 100 kombine biletin iade edildiğini ifade eden Türedi, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ile Başkan Bektaş arasında yapılan görüşmenin ardından biletlerin geri alındığını kaydetti. Türedi, "Buradan gelecek gelirden daha çok, Samsun'un taraftarının takımıyla buluşması engellendi. Bana göre bu daha ciddi bir olay. Bu biletler satılmak amacıyla alınıp, daha sonra 1 tane dahi satmadan kasada muhafaza edip 2 ay sonra iade etmek, ben bunda bir kasıt olduğunu düşünüyorum" dedi.


Yapılan davranışın 'kasıtlı' olduğunu düşündüklerini dile getiren Türedi, "Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, 1 tane dahi satmadan biletleri iade etti. 100 tane aldı, hepsini iade etti. Tutarı 15 bin YTL değerinde. Parasının çok önemi yok, ama bu kulübün 100 tane taraftarın maçlarda fazla olması çok önemli" diye konuştu.
"1 tane de mi satamadı?" diye soran 2. Başkan Türedi, "Şimdi bu biletleri almadık mı diyecekler merak ediyorum. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.


İsmail Türedi, biletleri yeniden satışa çıkaracaklarını belirterek, "İnanıyorumki bir işadamımız bunları gelip alacak. Bu bizim elimizde olsaydı şimdiye kadar kalmazdı" şeklinde konuştu. Türedi, kendisinin cebinden 40 bin YTL'lik bilet aldığını ve dağıttığını sözlerine ekledi.
Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, konuyla ilgili açıklama yapmadı.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 18:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?