2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor'da moraller bozuk

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş'ın istifası ve takımda yaşanan olumsuzluklarla ilgili olarak, Samsun şehrinin yaşanan sıkıntıların üstesinden geleceğine inandığını söyledi.


Samsunspor, bugün yaptığı antrenmanla hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde düz koşuyla başlayan antrenman top çalışmasıyla devam etti.

Özellikle kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntılar ve istifaların futbolcular üzerinde olumsuz etki yaptığı ve idmanda futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Antrenmanda Boluspor maçında burnu kırılan takım kaptanı Kenan Yelek, düz koşunun ardından çalışmayı yarıda bıraktı.


Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, geçen hafta deplasmanda kazanan Çaykur Rizespor ile içeride kaybeden Samsunspor'un bu hafta karşı karşıya geleceğini ve yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Rize'den puan ya da puanlarla dönmek için mücadele edeceklerini söyledi. Başkan Fuat Köktaş'ın istifasını futbolcuların nasıl karşıladığı sorusuna ise Coşkundere, "Bu soruyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Ama moral bozukluğu tabii ki var. Takımda yaşanan ümitsizlik havasını yok etmek içinçalışıyoruz. Samsunspor'da yaşanan bütün bu sıkıntıların üstesinden Samsun şehrinin geleceğine inanıyorum" şeklinde cevap verdi.
Öte yandan sarı kart cezalıları Turgut Doğan Şahin, Veysel Aksu ve kırmızı kart cezalısı Murat Yıldırım, Rize deplasmanında forma giyemeyecek.

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 13:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?