6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'da moralsiz idman

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Kardemir Karabükspor maçına antrenör Nafız Turhal yönetiminde yapılan çalışmalarla hazırlanıyor.


Samsunspor yönetimi, üst üste alınan başarısız sonuçları faturasını teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ'a kesti ve Gümüşdağ dün istifa ederek kulüpten ayrıldı. Teknik direktörsüz kalan kırmızı-beyazlı ekipte takım geçici olarak antrenör Nafız Turhal'a emanet edildi. Samsunspor, antrenör Nafız Turhal yönetiminde ikinci idmanına çıktı. Antrenör Nafız Turhal'ın yardımcılığını Samsunspor Süper Genç Takım Antrenörü Ayhan Bayraktar yaparken, kalecileri Mehmet Bayraktar çalıştırdı. Teknik Direktör Hayrettin
Gümüşdağ'ın istifasından dolayı futbolcuların etkilenmiş olduğu ve morallerinin bozuk olduğu gözlendi.


Hafta sonu kendi evinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idmana düz koşuyla başladı. Gruplar halinde tek top çalışması yapan futbolcular, daha sonra kondisyon çalışmasıyla idmana devam etti. Sakatlıkları süren Veysel, Hakan ve Sefa idmana katılmadı. İkinci Başkan İsmail Türedi ve bazı yöneticiler de idmanı izledi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 17:10:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?