2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor'da neşeli idman

Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, "Futbolculara Adanaspor maçı için gücümüzün yettiği kadarıyla prim vermeyi düşünüyoruz" dedi.


Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bugün yaptığı tek idmanla hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan çalışmaya futbolcular tam kadro katıldı. Özellikle futbolcuların idmandaki neşeli tavırları dikkat çekti. Başkan Hakkı Tomaç ve bazı yönetim kurulu üyeleri idmanı izledi.


Başkan Hakkı Tomaç, ligi son haftaya bırakmaları nedeniyle hem sıkıntı ve hem de heyecan yaşadıklarını ve ligde şu durumda olmalarının bile kendisini çok üzdüğünü söyledi. Başka Tomaç, "Adanaspor'un hiçbir iddiasının olmaması bizim için avantaj değil aksine dezavantajdır. Çünkü sahaya rahat bir şekilde çıkacaklar. Onların iddialı olup olmaması bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim ligde altımızdaki takımların maçlarının skorlarına bakmadan Adanaspor maçını kazanmak için oynayacağız" dedi.


Adanaspor maçı için prim konusuyla ilgili olarak Tomaç, "Futbolculara gücümüzün yettiği kadarıyla prim vermeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 20:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?