6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'da ŞOK gelişme

Samsunspor'da Serkan Aykut, Zafer ve Çağatay kadro dışı bırakıldı.


Samsunspor Yönetim Kurulu, Başkan Fuat Köktaş'ın öncülüğünde yaptığı toplantıda Serkan Aykut, Zafer ve Çağatay'ı kadro dışı bırakma kararı aldı.

Nuri Asan Tesisleri'nde yönetim kurulunun 3 saat süren toplantısı sonunda alınan kararda Serkan Aykut'un hiçbir gerekçe bildirmeden kulübe gelmemesi ve idmanlara katılmamasından dolayı kulüp tarafından kadro dışı bırakıldığı bildirildi. Ayrıca futbolcular Zafer ve Çağatay'ın kulüpten paralarını almalarına karşılık, Türkiye Futbol Federasyonu'na parlarını alamadıkları gerekçesiyle başvurmaları nedeniyle Samsunspor Yönetim Kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.


Son gelişmeler hakkında futbolculara yönetim kurulu tarafından bilgi verildiği ve bugün yapılması planlanan idmanın, yaşanan sorunlardan dolayı iptal edildiği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan küçükoğlu IP: 88.250.231.xxx Tarih : 25.11.2008 22:47:24

ya bir samsunlu olarak çok üzülüyorum ya biz samsunlular en iyisine layıkız bence bu takımın en kısa zamanda toparlanması lazım eski günlerine dönmesi çok istediğim şey ya takımın ahı gitti vahı kaldı ya ben en kısa zamanda sorumluluk alacağım en büyük idealim bir gün kulube yönetici hatta başkan olmak en büyük samsun