2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor'da şok gelişme!

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig'de Bucaspor kendi sahasında Samsunspor'u 3-0 mağlup etti. Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, maç sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Bank Asya 1. Lig'de Bucaspor, Yeni Buca Stadı'nda Samsunspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Bucasporlu Mehmet Batdal, 2 golle maçın yıldızı olurken, Bucaspor'un diğer golü Muhammet'ten geldi. Bucasporlu taraftarlar maç boyunhca takımlarını desteklerken, galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

Maçtan sonra basın toplantısına golcü Mehmet Batdal ve takım kaptanı Yılmaz ile katılan Teknik Direktör Özcan Kızıltan, takımın oyunundan memnun olduğunu belirtti. Oyuncuların çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Kızıltan, "Böyle oyuncularla maç kazanmak çok güzel. Hepsi galibiyeti hak ederek oynadılar. Oyuncularımı kutluyorum" dedi. Bucaspor Kaptanı Yılmaz ise, galibiyeti Bucalılara hediye ettiklerini belirterek, "Ben taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Taraftarımıza mesajım var. Maçlarda başkaları ile uğraşmasınlar sadece ve sadece bizi desteklesinler" dedi. Maçta 2 gol atan Mehmet Batdal ise, takım olarak kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Maç sonrası basın toplantısına katılan Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, maç hakkında yorum yapmayacağını belirterek, "Bu maçla birlikte görevimi bırakıyorum. Sezon başında bu şerefli camiaya hizmet etmek için gelmiştim. Ancak istediğimiz gibi olmadı. Görevimden ayrılıyorum" diye konuştu.

BANK ASYA 1. LİG
BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2009 Pazar 20:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?