6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'da tek hedef galibiyet

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam ediyor.


Kırmızı-beyazlılar, saat 10.30'da Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ nezaretinde 1.5 saatlik bir antrenman yaptı.

Sakatlıkları süren Veysel ve Volkan'ın katılmasıyla tam kadro yapılan idman, düz koşuyla başladı. Taktik çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli çalıştıkları gözlendi. Bu arada idmanda, hafif sakatlığı bulunan Turgut düz koşu yaptı.


Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Çaykur Rizespor maçının pazartesi günü olması nedeniyle bu hafta yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını, kolay gol yemeleri nedeniyle günde yaptıkları çift idmanla eksik gördükleri yerleri belirleyip sorunları gidereceklerini söyledi. Hayrettin Gümüşdağ, "Futbolda gol yemediğiniz zaman şansınız var, şansınızı kazanmak için zorluyorsunuz. Bu nedenle 'iyi takım kolay kolay gol yemez' felsefesini düşünüyorum.

Bundan sonra bütün hazırlıklarımızı yapıp kolay kolay gol yemeyen ve fırsatını bulduğunda gol atan bir ekip olmak istiyoruz" diye konuştu.


Ayrıca seyirci konusuna da değinen Gümüşdağ, "Bu hafta maçımızı pazartesi oynayacağız. Taraftarımızı stada bekliyoruz. Çaykur Rizespor'la oynayacağımız maçta seyircilerimize güzel futbol izleteceğiz ve galip geleceğiz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 13:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?