2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor'da tek hedef galibiyet

Samsunspor, Bank Asya 1. Lig'in ilk haftasında kendi evinde karşılaşacağı Kardemir Çelik Karabükspor maçın hazırlıklarını sürdürüyor.


Bank Asya 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor, ligin ilk haftasında konuk edeceği Kardemir Çelik Karabükspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Yapılan çalışmalara sakatlıkları süren Hüseyin ve Ömür düz koşu yaparken, Caner idmanlarda yer almadı. Nuri Asan Tesisleri'nde futbolcular sabah taktiksel ağırlıklı, öğleden sonra ise kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. İdmanlarda futbolcuların neşeli ve morallerinin yerinde olması dikkat çekti. Bazı yöneticiler de idmanı izledi.


Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, Kardemir Çelik Karabükspor maçıyla ilgili olarak, "Ligin ilk haftasını kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Yeni sezon hazırlıklarımızı tamamladık. Moral ve motivasyon anlamında iyi durumdayız. Maça kadar hazırlıklarımızı tam anlamıyla bitirip Karabükspor maçına hazır olarak çıkacağız. Kendi saha ve seyircimizin avantajını kullanacağız. Kazanmak için oynayacağız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 08:16:39
Güncelleme :19 Ağustos 2009 Çarşamba 08:22:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?