4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor'da yaprak dökümü

SAMSUNSPOR 7 OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'da yönetim kurulu, teknik kadronun raporu doğrultusunda 7 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Samsunspor Yönetim Kurulu'nun teknik kadronun verdiği rapor doğrultusunda aldığı kararları düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan; Cenk İşler, Savaş, Sercan, Jonathan, Sezer, Anıl, Can Özgür ile yolları ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Teknik kadronun verdiği rapor doğrultusunda yönetim kurulunun bir karar verdiğini söyleyen Haluk Tan, "Teknik kadromuzun bize verdiği karar doğrultusunda bazı futbolcularımızla yollarımızı ayırma kararı aldık. Bu arkadaşlarımız ligin ilk devresinde Samsunspor'a katkı sağlamışlardır, kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeni dönem ile transfer çalışmalarına kulübün yapısına uygun ve teknik kadronun uygun gördüğü isimler üzerinde devam ediliyor" dedi.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Tan, "Gelecek futbolcuların eksiklerimizi tamamlaması noktasında hassas davranıyoruz. Gerek teknik heyetin gerekse bizim takip ettiğimiz isimler var. Bu isimler hangisi tutarsa diye olmayacak, hedefimize ulaşmada takıma katkısı olacak oyuncular olacak. Bu saatten sonra bizim kumar oynama lüksümüz yok" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 17:48:03
Güncelleme :22 Aralık 2010 Çarşamba 18:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?