5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsunspor'da yeni hedef play-off

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Cevat Öncü, sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını, ancak üst üste alınan başarısız sonuçların ardından yeniden hedef belirlemek zorunda kaldıklarını belirterek, artık hedeflerinin play-off'a kalmak olduğunu söyledi. 

Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Cevat Öncü, İstanbulspor maçını ve takımın içinde bulunduğu son durumu değerlendirdi. İstanbulspor karşısında da 3 puan alamadıklarını hatırlatan Öncü, "İstanbulspor maçı takım ruhunu yeniden kazanmak ve mücadele yönünden yeni bir umut oldu. Büyük bir çöküntü ve stres altında çok zor maçlara çıkıyoruz. Samsunspor'un şu an bulunduğu durum tartışılmayacak kadar kötüdür. Ama zaman zaman büyük kulüpler sıkıntılı bir dönem geçirirler. Biz de böyle bir dönem geçiriyoruz" dedi. 

Sezon başındaki hesabın tutmadığına dikkat çeken Öncü, "Artık yeni hedef belirledik. İlk 6'ya yani Play-Off'a kalırsak oradan Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum. Umarım bu hedefe ulaşırız" diye konuştu. Samsunspor'un gelecekte yıldız futbolcuları bünyesine katması için uzun vadeli olarak Oyuncu İzleme Komitesi oluşturduklarını kaydeden Öncü, "Samsunsporlu eski futbolcular Bünyamin Kubat, Nafız Tural ve Fuat Türe'nin bulunduğu komite bize yıldız oyuncuları bulmak için görevlendirildi" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 16:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?