4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor'da yüzler gülüyor

SAMSUNSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, hem 4-0'lık Kocaelispor galibiyetinin hem de yakaladığı galibiyet serisinin sevincini yaşıyor. Teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "4-0'lık galibiyeti defans ve orta saha oyuncularının attığı gollerle aldık, forvetlerle gol şansımızı daha da artırmalıyız" dedi.

Kuzey ekibi, haftalardır devam eden kötü gidişin ardından aldığı üst üste galibiyetlerle 3 maçlık bir seri yakaladı. 3 haftadır sahasında ve deplasmanda aldığı galibiyetlerle puanlamada kritik noktadan uzaklaşmaya devam eden Samsunspor, puan cetvelinde 11. sırada yerini aldı.

Kocaelispor'u deplasmanda 4-0 gibi bir skorla mağlup eden Kırmızı-beyazlılar, Samsun'a dönerek dinlenmeye çekildi. Deplasmanda zor bir karşılaşma oynadıklarını, rakibin bulunduğu konum itibariyle puan almak için yüklendiğini belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, önemli ve zor bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özellik skorun kendilerini memnun ettiğini ama maçın geride kaldığını ve önlerindeki Haccettepespor ile kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmaya odaklanmaları

gerektiğini belirten Kalpar, serinin devam etmesinin önemli olduğunu vurguladı. Karşılaşmada golleri atanların orta saha ve defans oyuncuları olduğuna dikkat çeken Kalpar, "Averaj olarak ilk defa artıya geçtik. Haftalardır eksideydik. Karşılaşmayı orta saha ve defans oyuncularımızın attığı gollerle aldık. Forvet oyuncularımızın da atacağı gollerde artı durumumuz devam eder ve umarım galibiyet serimiz bu şekilde sürer. Sahada iyi mücadele ettiler. Kendilerini tebrik ediyorum. İdmanlarımızda ataklar ve gol

konusunda çalışmalarımız devam edecek. Sahamızda da galibiyete odaklandık. Kazanmak için futbolcularımız ellerinden geleni yapacak. Kendilerine inanıyorum, güveniyorum" diye konuştu.

Samsunspor, Salı gününden itibaren Nuri Asan Tesisleri'nde sahasında oynayacağı Hacettepespor karşılaşması hazırlıklarına başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 14:37:02
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 23:28:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?