3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Samsunspor'dan taraftara rica

SAMSUNSPOR'DAN TARAFTARA RİCA

Bank Asya 1. Lig lideri Samsunspor, Güngören Belediyespor maçında küfürlü tezahürat yapılması durumunda ligin son maçında şampiyonluk kutlamalarını kendi evinde yapamayacak.

Bank Asya 1. Lig'de Orduspor ile geçen hafta yapılan müsabakada çıkan olayların ardından TFF tarafından 47 bin 50 liralık cezaya çarptırılan Samsunspor'a bu hafta kendi evinde oynayacağı Güngören Belediyespor maçında küfürlü tezahüratların devam etmesi durumunda saha kapatma cezasının gündeme gelebileceği belirtildi.

Nuri Asan Tesisleri'nde İkinci Başkan Ömer Çoruh ve Genel Sekreter Rüştü Araboğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor taraftarının kendisine yakışır bir şekilde tezahürat yapmasını isteyen Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Ordu maçı ile alakalı para cezası kesildi. Süper Lig'e ulaşmaya sadece 3 maç kaldı. Süper Lig hedefi bakımından Güngören Belediyespor maçı çok önemli. Bundan önce oynadığımız maçlarda küfürlü tezahüratlar nedeniyle kulübümüz maddi cezalar aldı. Ancak Güngören Belediyespor

maçında küfürlü tezahüratlar tekrar ederse bu defa maddi cezanın yanında saha kapatma cezası da alabiliriz. Bizim için çok önemli olan, 5 yıllık özlemi noktalayacağımız, şampiyonluk turunu atacağımız Çaykur Rizespor maçını başka bir kentte oynamak durumunda kalabiliriz. Taraftarlarımızdan küfürlü tezahüratlarda bulunmamalarını özellikle rica ediyoruz" dedi.

"KÜFÜRSÜZ TEZAHÜRAT"

Ligin son maçı olan Çaykur Rizespor maçının başka sahada oynanmaması için taraftarların kendilerine yakışanı yapması gerektiğini ifade eden Genel Sekreter Rüştü Araboğlu, "Geldiğimiz noktanın özlemini 5 yıldır çekiyorduk. Üç adım daha attıktan sonra özlemini çektiğimiz Süper Lig'e döneceğiz ama biz istiyoruz ki bu dönüşümüz kendi sahamızda yapacağımız organizasyonlarla olsun. Rize maçında kendi sahamızda, kendi seyircimizin önünde turu atalım. Bu maçta Samsunspor seyircisi kendisine yakışan şekilde

küfürsüz tezahürat yapsın. Güngören Belediyespor maçını bize yakışır bir şekilde geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

Orduspor maçında çıkan olayların faturasının kulübe kesildiğinin altını çizen İkinci Başkan Ömer Çoruh, "Biz yönetime geldiğimizden itibaren birliktelik adına mesajlar veriyoruz. 'Kavga etmeyeceğiz ve ettirmeyeceğiz' diyerek yönetime talip olduk. Bunu başardığımıza inanıyorum. Yediğimiz 47 bin 500 liralık cezanın 40 bin lirası küfürlü tezahürattan, 7 bin 500 lira da meşaleden geldi. Bunun faturası kulübümüze çıktı" şeklinde konuştu.

SAMSUNSPOR'DAN TARAFTARA RİCA
SAMSUNSPOR'DAN TARAFTARA RİCA
SAMSUNSPOR'DAN TARAFTARA RİCA
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 16:38:04
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 17:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?