6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'dan Vali'ye ziyaret

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Vali Güzeloğlu, Samsunspor'da yıllarca mali yapıdan ve kurumsallaşmadan kaynaklanan birçok sıkıntının yaşandığını ve Fuat Köktaş ve yönetimin kurulu üyeleri bu sorunun aşılmasında özveri gösterdiklerini söyledi.

Samsunspor'un kentin en önemli değeri ve markası olduğunu dile getiren Valisi Güzeloğlu, "Kentin tanıtımında ve toplumda Samsunsporluluk bilincinin tanıtımında büyük başarılara imza atmış bir kulübümüzdür. Sportif alandaki başarıları oluşturan aslında kurumsallaşma ve sürdürülebilir mali, idari ve sportif alt yapını oluşmasıdır. Yönetime bağlı bu sorumluluk alanların yapılması ve çözüme ulaştırılması ve sportif anlamda da başarıya ulaşılmasıdır" dedi.

Kulübün düzenli ve sportif alanda sürekli gelir kaynakları elde etmesi gerektiğine işaret eden Güzeloğlu, tesis altyapısını zenginleşmesi üzerinde durulması gereken konular olduğunu kaydetti. Bunlara dönük çalışmaları yakından izlediğinin altını çizen Vali Güzeloğlu, "Şüphesiz ki bunlarda olumlu yönde sonuçlar alındığını da görüyorum. Bunun daha önemli ve üst düzeylere taşınmasını bekliyorum. Samsun'u ve Samsunspor'u seven herkesin bu süreçte katkı koymasını ve yapabileceği ölçüde yardımda bulunması da kesinlikle asıl ve temel bir sorumluluktur. Samsunspor'un ilerleyen günlerde hem kulüp ve sportif başarı anlamında takıma ilişkin sürecin olumlu getirilerini bizlere paylaşılacaktır" diye konuştu.


Samsunspor'un problemlerini yavaş yavaş çözme noktasında yola koyulduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Valimizi ziyaret ettiğimiz biraz geç oldu ama yönetimi aldığımız günden bugüne kadar bunları yaptık veya yapmadık gibi bir şeyler gidelim istedik. Onun için biraz bekledik. Samsunspor'un sahaya çıkacak futbolcusu var. Futbolcular, Karşıyaka maçında kendilerini affettireceklerini söylüyorlar, inşallah öyle olur. Moral ve motivasyon çok önemli" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 19:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?