6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor'dan yardım kampanyası

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, "Samsunspor'un gelmiş olduğu bu kurtulma sürecinde başlattığımız bu kampanyayla ayakta durabilecek ve sezonu tamamlayabilecek" dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Başkan Fuat Köktaş, Sakaryaspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi ve kulübün ekonomik anlamda yapılan yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fuat Köktaş, hedefledikleri 3 puanı alarak kendi saha ve seyircileri önünde galibiyet serisini devam ettirdiklerini, bu galibiyetin ligde koydukları hedef anlamında ve puan cetvelindeki durumları açısında önemli bir galibiyet olduğunu söyledi. Galibiyetten dolayı teknik heyete ve futbolculara teşekkür eden Köktaş, uzun bir aradan sonra seyirci desteğini yanlarında görmekten dolayı mutlu olduklarını ve bu desteğin her maçta devam etmesini istediklerini belirtti.

Hafta sonu oynayacakları Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlıklarını ve Adana maçından sonra tatile girmeden futbolculara ödenecek olan ücretlerin ve federasyona giden futbolcuların alacaklarını ödemek durumunda olduklarını vurgulayan Başkan Köktaş, "Bununla ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile uzun bir telefon görüşmemiz oldu. Yarın kendisiyle beraber bir araya gelerek ne yapmamız gerektiğini konuşacağız. Ayrıca kulübün ekonomik sıkışıklığını aşabilmesi için yeni bir kampanya başlattık.

Samsunspor'u tabandan tavan olmak koşuluyla hem tabandaki insanlara anlatabilmek hem de oradan yukarıya doğru bir çıkış sağlayabilme anlamında bir kampanya başlattık. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Samsunlu iş adamlarımızın, sanayicilerimizin, tüccarlarımızın iş yerlerini ziyaret ederek Samsunpsor'un durumunu anlatıp minimum 5 bin YTL olmak üzere ücretin üst kısmı kendilerine kalmak üzere kampanyanın startını verdik. Bugün 10 iş adamımız bu kampanyaya destek verdiler. Hatta ziyaretimizden dolayı mutlu oldular. Bu ziyaretlerle kulübümüz esnafıyla, tüccarıyla yakın ilişkide olmadığını tespit ettik. Bu eksikliği de gidermiş olduk.

Bundan sonraki süreçte her gün yaklaşık 10-15 kişiye ulaşarak Samsunspor'a maddi destek sağlayacağız. Şimdiden bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum. Samsunspor'un gelmiş olduğu bu kurtulma sürecinde başlattığımız bu kampanyayla ayakta durabilecek ve sezonu tamamlayabilecek, hatta 2009-2010 futbol sezonuna sıkıntısız girebilecek bir takım olacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 22:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?