4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunsporlu futbolculara yoğun ilgi

SAMSUNSPORLU FUTBOLCULARA YOĞUN İLGİ

Muhammed Teoman Taş Samsunlular Derneği tarafından ilköğretim öğrencilerine yapılan çanta ve kırtasiye yardımlarını dağıtan Samsunsporlu futbolcular yoğun ilgi gördü.

Muhammed Teoman Taş Samsunlular Derneği tarafından öğrencilere yönelik yapılan kırtasiye yardımları çerçevesinde Tekkeköy Aşağıçinik İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 300 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı yapıldı. Samsunspor takım kaptanı Turgay ve siyahi yabancı oyuncular Terwase Simon Zenke, Akeem Agbetu ve Jonathan Quartey öğrenciler tarafından büyük coşkuyla karşılanırken, yabancı oyuncular yoğun ilgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Dernek olarak 300 adet çanta ve kırtasiye yardımı yaptıklarını söyleyen Muhammed Teoman Taş Samsunlular Derneği Başkanı Avukat Erdem Eynel, "Bir takımı tutmanın sadece bir taraftarlık, bir sosyal sorumluluk olduğunu düşünerek şehirle şehrin takımını kaynaştırmak adına, buradaki öğrencilerimize bir nebze katkı vermek adına böyle bir organizasyon yaptık. Aşağıçinik'teki öğrencilere kırtasiye ve çanta yardımı yaptık. Samsunspor kaptan ve futbolcuları da bizi yalnız bırakmadı. Şehirle şehrin takımının

birleşmesi açısından derneğimizin çalışmaları devam edecek" dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Samsunsporlu futbolcular, gösterilen ilgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, bol bol imza dağıtıp hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyleyen Samsunspor takım kaptanı Turgay, "Bu kadar ilgi beklemiyorduk. Hem öğrenciler hem ben hem de yabancı oyuncularımız mutlu oldu. Çok güzel bir organizasyon. Böyle organizasyonlarla çocuklarımızı mutlu etmek bizi de mutlu etti" diye konuştu.

SAMSUNSPORLU FUTBOLCULARA YOĞUN İLGİ
SAMSUNSPORLU FUTBOLCULARA YOĞUN İLGİ
SAMSUNSPORLU FUTBOLCULARA YOĞUN İLGİ
SAMSUNSPORLU FUTBOLCULARA YOĞUN İLGİ
SAMSUNSPORLU FUTBOLCULARA YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 16:33:03
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 17:01:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?